All Inclusive

Et samarbejde med Laurits Nymand Svendsen. En udendørs installation, lavet til udstillingen INSIDE OUT i parken ved Huset For Kunst og Design i Holstebro. 

Musserede hovedet er lavet af gips. Derpå fyldt med halm og godbidder, såsom ost og chokolade, og placeret helt nede ved jorden.
Dette hoved er bygget op af PU-skum og fyldt med bark, mos, bambus, småpinde, kogler, træ og hundehår og vil fungere som insekthotel for de insekter der går i hi over vinteren.
Denne skulptur er fremstillet af brændt rødler og derpå fyldt med nytteplanter, såsom lavendel, oregano, skovjordbær og rød skovsyre.
Dette er en skulptur lavet af ubehandlet fyrtræ, der kan anvendes af småfugle, som redekasse.
Sukker. Alle elsker sukker, men især bier er vilde med det. Denne skulptur er støbt i isomalt og vil nok blive fortæret inden længe.
Denne skulptur er hugget ud af to sammensatte saltslikkesten. Den indeholder vitaminer og mineraler, som er gode for mange dyr.
Alle hovederne er sat på foderbrætter og placeret i forhold til deres egenskaber. F.eks. er det let varme påvirkelige hoved af palmin og fuglefrø placeret i skyggen og hvodet lavet i salt er placeret i hunde højde.
Her er en skulptur lavet af palmin og fuglefrø. Det kan fungere som fødekilde for de overvintrende fugle.
Dette hoved er støbt i fiberbeton og fungere som fuglebad, men kan også anvendes som drikketrug af andre dyr og insekter.
Dette er skiltet som beskriver alle de elleve hoveders materiale og funktion.
Close Menu